Барање за резервација

01

Пополнете го образецот за резервација за да ги проверите цените и достапноста

Потврдете ја резервацијата

02

Потврдете ја резервацијата преку е-пошта. Плаќањето е можно и во овој случај вашите билети ќе ви бидат испратени по е-пошта.

Сите поставени

03

Сите во собата! Запознајте нè на пристаништето!

TOP