Дневна крстарење на Лефкада

Истражете го Јонското Море со најдобриот тим! Истражете ги нашите познати плажи Порто Кацики и плажата Егримни. Постигнете до најјужната точка на Лефкада и уживајте во погледот на светлината куќа! Патување до Кефалонија и селото Фискардо. Следно ќе ја истражувате плажата Итака и Афалес, рајот на земјата. Пештерата подморница на Папаниколис и последен, но не и најмалку важен остров Шкорпија. Willе имате можност да рибите со капетанот на бродот. Уживајте во музиката, танцот и забавувајте се по крстарењето!

 • Тргнува од пристаништето во Нидри и плови околу брегот на Лефкас до плажата Егремни за пливање и сончање.
 • Потоа следи застанување на плажата Porto Katsiki една од најубавите плажи во Европа.
 • Незаборавно ќе биде посетата на Fiskardo на Кефалонија што се смета за дијамант на Јонското море. Застанување за ручек и пливање.
 • Ние в Итака за разходка и плуване.
 • Пештерата на Papanikolis е лоцирана на Меганиси. Застанување за фотографирање.
 • Попладневно пливање на островот на Оназис фамилија Шкорпион
 • Разгледување на останатите острови во групата Scorpidi Sparti и Madouri.
 • Враќање во Нидри.
 • Крстарењето е преведено на 5 јазици
 • Екипажот ќе ви асистира за сите ваши потреби
 • Игротека – бар – удобен дел за седење кој што е климатизиран.
 • Крузот ќе се врши само ако временските услови го дозволуваат тоа и секогаш според инструкциите на пристанишната управа поради безбедносни причини.

Дневни крстарења

9:15am to 18:30pm

Фотографии

Video

Безбедност

Nasata kompanija gi primenuva site zdrastveni i bezbednostni merki povrzani za covid 19

Резервирајте сега!

Патувањето што мора да го направите! КРАЈ СЕГА! Погледнете ги сите неверојатни плажи од голем крстосувач низ морето. И уживајте во прекрасен поглед!

Време на крстарење!

9:15am to 18:30pm

TOP