РАБОТНО ВРЕМЕ

8am to 3pm - 6pm to 11pm

ЕМАИЛ НАС

ПОВИКИТЕ НАС

+30 2645092782 / +30 2645093296

Нов брод за крстарење за 2017 година

Makedonia Palace

Морето е силата која е двигател на нашите соништа и нашиот фокус. 35 години од соништа и фокус резултираа со удобни и високо квалитетни патувања кои ги нудиме денес. Работиме со филозофијата дека вашето крстарење, удобност и среќа доаѓаат во прв план, и дека вашите искуства со нас треба да се компатибилни само со беспрекорни и сигурни услуги, имаме задоволството и храброст да се развиваме во се повеќе и повеќе иновативни насоки.

Дневна крстарење на Лефкада

Истражете го Јонското Море со најдобриот тим! Истражете ги нашите познати плажи Порто Кацики и плажата Егримни. Постигнете до најјужната точка на Лефкада и уживајте во погледот на светлината куќа! Патување до Кефалонија и селото Фискардо. Следно ќе ја истражувате плажата Итака и Афалес, рајот на земјата. Пештерата подморница на Папаниколис и последен, но не и најмалку важен остров Шкорпија. Willе имате можност да рибите со капетанот на бродот. Уживајте во музиката, танцот и забавувајте се по крстарењето!

Porto Katsiki

Enjoy Porto Katsiki Beach

Egremni Beach

Enjoy Egremni Beach

Afales Beach

Enjoy Afales Beach

Сведоштво

Што велат клиентите

“ Great tour, Had so much fun with my family. Also the places we visit were breathtaking!”

“ The best capitan! The best party! Recomand! Durează de la ora 9 la ora 18. Echipajul este profi si prietenos.”

Video

Проверете го крстарењето

Контакт

Nydri, Lefkada

Email: [email protected]
 
Phone number:
Mobile 1: +30 26450-92782 / 26450-93296
 

TOP